Pizza İl Forno

2013 yılında Ankara Çankaya’da, küçük bir mahalle pizzacısı olarak doğan Pizza İl Forno, taş fırında pişen İtalyan işi pizzalarını önce Eskişehir’e ardından İstanbul’a taşıdı. 20 şubeye ulaşan marka, 2023 yılında Isparta ile başlayan şubeleşme atağını sürdürüp, yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 2022 yılında sistemlerini değiştirerek bizi tercih eden müşterimize büyüme yolunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Pizza Hut

Türkiye’yi pizza ile tanıştıran ilk global pizza markası Pizza Hut, 100. restoranını 28 Eylül ‘de Beylikdüzü’nde açtı. İŞ Gıda bünyesinde olan ve restoranlarının %100’ünü kendi işleten Pizza Hut Türkiye, 2023 sonunda 300 restoran hedefliyor.  Kullanmakta olduğu restoran otomasyonunu çağrı merkezi ve tüm şubelerinde 2020 yılı başında değiştirerek ROPng’yi tercih eden müşterimiz, Little Caesars ve Papa John’s Pizza’nın ardından ROP’u tercih eden 3. eve servis pizza zinciri oldu.

Sushico

Yepyeni konsept SushiCo ZEN’in ilk şubesi Ataşehir Golf Club’da hayata geçti. Türkiye’de Uzakdoğu lezzetinin ilk ve en büyük restoran zinciri olan sushiCo, 1997 yılından bu yana kullanmakta olduğu ROP v6 ile çağrı merkezi ve tüm şubelerinin operasyonlarını tek bir merkezden yönetmektedir.

Pavo N86 Android Mobil POS

Pavo N86 Android Mobil POS;  Zarif Tasarım, Mükemmel Performans, Büyük Renkli Dokunmatik Paneli Ve Güçlü İşlemcisi İle Kullanıcı Dostudur.

INGENICO EFT-POS

Değerli Müşterimiz, daha önce de bildirildiği üzere 483 Sıra No.lu VUK Genel Tebliğinin 8. Maddesine göre; satış uygulama yazılımları ile bunların üzerinde çalıştığı bilgisayar vb. donanımların Eski ve Yeni Nesil ÖKC’lerle 1/10/2018 tarihinden itibaren, EFT POS cihazlarının ise Eski ve Yeni Nesil ÖKC’lerle 30/9/2017 tarihinden itibaren bağlantılı ve entegre çalışması gereklidir.